ISCHA! | Taggar

Taggar

Annons

ISCHA!

Tja folket! Hoppas ni alla är lika taggade som jag är!

Efter att jag kommit in till stan och träffat Jonathan och fixat allt vi skulle fixa … Så var det karateträning. Då kom faktiskt Lilly och Natali – oväntat men såklart kul! Sen kommer Bleard och då blir det ju bara roligt haha … Sen ringde en polare till mig och fastställde våra fredagsplaner och det ska bli SÅ SJUKT ROLIGT!! Undrar ni vad det är ..? Det får ni veta på fredag mohahaha .. 😉

Jag ska hoppa in i en dusch nu och sen götta mig i lite OTH eller nåt så simma lugnt!

Min tredje gradering awwie … Jag kommer ihåg den som om det var igår! Jag var 10 😀

PC180094 

PC180097

Och iår kör jag SM och tävlar internationellt, tiden går! 😉 ISCHA!!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats