IDAG HÄNDER DET GREJJER | Taggar

Taggar

Annons

IDAG HÄNDER DET GREJJER

Godmorgon! Jag är redan uppe som tuppen och sitter på tåget in till stan. Idag ska jag jobba! Inte vilket jobb som helst, jag ska spela in två små filmer med SVT! Jag har ingen roll men är statist, elev på en skolgård. En liten del av filmen med det blir roligt att få vara med på riktigt. Jag har under det senaste halvåret varit på flera “castings” (provfilmning) för andra reklamer och filmer av SVT, Systembolaget och nån till. Tyvärr har jag alltid blivit första – andra reserv men idag så sökte dom folk direkt för statister. Vi spelar in fem timmar nånting. Ska bli super roligt! Filmen är ca 5 min och visas på SVT play, jag lägger upp filmerna när dom publiceras så får ni se eller länkar. Jag har fått dessa jobb genom statist.se som är en jättebra sida! Ha en bra dag!

20120710-080746.jpg

20120710-080752.jpg Bjuder på två bilder, man ska vara väldigt enkelt klädd lite “skolklädd” för det är första dagen på terminen efter sommarlovet som vi spelar in. Så jeans, converse

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats