I need a doctor. | Taggar

Taggar

Annons

I need a doctor.

Ja, en doktor hade inte vart fel, mår jättekonstigt just nu. Jag har ont i leder. Ska gå till doktorn med lederna för mamma tror det kan reumatisk värk, jättejobbigt att inte orka lyfta saker och sånt!  

Ja, i alla fall, bloggar ju inte ofta men ska försöka bättra mig, känner mig lite dålig då Simone bloggar flitigt, bra tjejen!

Ja, va händer i mitt liv just nu. Jag fixar rummet på nedervåning, sover på soffan för tillfället om inte en kille kommer och köper den idag, då blir det tältsäng… Jag jobbar mycket men går på semester snart och då ska jag träffa kompisar från Bohus och ha kul, när man planerar saker efter jobbet kan man inte planera som man vill så ska bli skönt med paus från jobbet. Sen är de väl inte så mycket mer, ska plugga ett kapitel av matte innan jag börjar skolan så har det att göra också, wohoooo….. 

Aja, skitsamma, nu vet ni! Puss P.S bilder från senaste!IMAG1510

PART_1339362588296

IMAG1431

Borde räcka så,.

 

 

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats