Heeeej | Taggar

Taggar

Annons

Heeeej

tumblr_ldurgohwk81qdpsx9o1_400_large_126790199

Måste få börja med att säga att Johanna har varit himla duktig på att uppdatera bloggen under hennes ledighet. Men nu kommer det bli sämre nu när hon är ombord, dock kanske hon mobilbloggar då och då, förhoppnigsvis. Vi tycker ju att det är kul att läsa varandras inlägg också, haha. 

Nu ligger jag iallafall i soffan hemma hos mamma/mig, har sjukligt ont i fötterna, förstår inte riktigt varför, jag är ju van att stå upp hela dagarna varje dag. Måste vara flyttandet som man märker av nu. Ja..så hur går det för mig då i mitt nya hem. Man känner sig ju fortfarande lite som en gäst, men nu börjar det gå över litegrann. Sängen jag sov i första natten var fruktansvärd, och vi bytte mot en av mina sängar, så nu sover jag skönt iallafall. Men gud vad jag saknar mitt sovrum! Att bo med en höggravid person (min syster) är ju också en intressant del av min situation. Hormonerna som pågår hos henne är ju helt sjukt. Idag hade jag ställt min dator i köket i max 3 min och fick fett med skäll för att där skulle den minsann inte stå. Åh vad jag längtar till lilla tjejen kommer ut, hoppas jag kan vara med på förlossningen, skulle verkligen vara en upplevelse att se det!, ska lätt filma om man får det, och visa för Johanna. HAHA 😀

Nej om jag ska ta och väcka mamma som har somnat i min säng, tänkte lägga mig och kolla på Paradise Hotel, är ju helt jävla besatt. Danska är fan bäst, alltså inte språket.. ja men ni förstår. 

Höööörs /Janine

Snapshot_20120710_13

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats