Grönalund!!! :DDD | Taggar

Taggar

Annons

Grönalund!!! :DDD

JAG SKA FÅ ÅKA TILL GRÖNALUND!!!! :DDDDDDDDDD wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! ska åka dit nu i helgen med Boyka :DDD it’s gonna be awesomeee :333 jg ska åka sååååå mååånga saker jg kan!!!! ^^ sen ska jg gå in i spökhuset med honom :DD

De e sååå kul med spökhus!! xDDD jg blir inte rädd för d, jg skrattar åt dom hela tiden xDDD när dom bara helt plötsligt kommer framför en o skriker elr bara skräms xD de e sååå kul!!! xDD jg skrattar o går vidare o en gång satte jg mig i trappen där o åt en macka x3 sen gick jg vidare x3 d e liksom kul att dom försöker skrämmas men inte lyckas xDDD
jg älskar att åka precis alla saker som finns där!! :DDD I really enjoy it ^^ o att få åka dit med älsklingen e super :DDDD ska äta sockervadd o spela på choklad hjulet o åka nonstop :DDDD ska oxå äta glass :3 låter onyttigt men d e grönan :3 då får man unna sig ^^

Bild 075

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats