Godmorgon | Taggar

Taggar

Annons

Godmorgon

Vaknade hyfsat tidigt för att vara jag idag… haha  jag som trodde jag var batman…(uppe hela natten och sover hela dagen) FAN DÅ!

Fast det var nämligen så att man bestämde sig att klippa gräset kl 8, så jag kunde till slut inte sova 🙁 Värst var när jag vaknade upp sen med svullna ögon, täppt näsa  och nysandes konstant… JÄVLA POLLEN! De som är allergiska förstår mig..

Idag ska jag till tjejmiddag hos Linn, och nu är det bara att bestämma sig vad man ska ha på sig.. PANIIIIIIIIIK…. jag bestämde sett och vis igår,men känns som att när jag kommer prova det idag, så att det inte är lika snyggt! Pappa tror att man kan ha på sig bara nån tröja och byxor, MEN NEEEEJ… man kan inte bara ha vaaaad som helst! JAG HAR INGA KLÄDER ENS… eller förutom dem på marken… och i garderoben… ooooch i byrån… Fast det betyder fortfarande att jag inte har något att ha på sig!

SKA FAN GÅ NAKEN DIT . fast näe 

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats