Gårdagens ridning | Taggar

Taggar

Annons

Gårdagens ridning

Hästarna har nu fått stått och vilat och ätit sig lite fetare under ca 2 veckor.
Bara fått gått och hare bra!

Ridningen gick kanon igår, än fast jag trodde att han skulle vara grymt pigg och jobbig med tanke på att han ej gått under två veckors tid. Men han var helt klart underbar igår!
Lite snubblig på benen men blev bättre och bättre ju längre tiden gick.
Körde mycket bommar och ett litet ” hopp” men som han ständigt rev så det blev mycket upp och ner från hästryggen för att fixa till det. Ibland önskar jag att jag hade en assistent som kunde stå och fixa det under tiden jag rider. 🙂
Tränade också mycket på att få honom i olika tempon mellan bommarna samt det lilla hoppet.
Det blev 1 h och 30 min ridning, inte alls så hårt med tanke på att han stått en tid.
Kände att han blev rätt trött på slutet, sista 15 min blev det barbacka ridning och lite små mys . 🙂

Sanna var också här igår och red Taffy , det blev endast skritt med honom under 1 h 15 min. Det verkade ha gått bra för henne allafall. Blir lite svårt att skriva om hans ridning då hon rider eftersom jag inte sitter och tittar på då hon rider.
Men såg att även hon körde en del bommar osv. 🙂
Får uppdatera om honom då jag själv ridit honom !

//A

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats