funderinagar | Taggar

Taggar

Annons

funderinagar

Jag och Linnéa gick på stan och pratade om massa saker som vanligt, så kom vi att tänka på detta: Vi tar ett lätt exempel : en kompis säger ” Fy vilken ful tröja serri skulle aldrig kunna ha en sån” Sen två veckor efter köper den personen en sån.

Alltså vi pratar om – folk som säger saker de tex aldrig skulle göra ,och sen gör de själva det senare. Enligt mig tycker jag det är väldigt lågt och varför säga saker och sen bryta mot de, då börjar man ju tänka om personen i fråga ville verka duktig eller bara ljög för att vara cool?

Detta är något som jag tycker är irriterande, men kom samtidigt på mig själv att jag gjort det förrut ang en kille ..Men men det var mer att man var fördomsfull .. Hur som haver en fet DISS till folk som gör sånt. Och jag har lärt mig av det som hände mig och det kommer inte upprepas (så ni vet! )

IMG0013

BLIR SÅ IRRITERAD ATT JAG BITER I MIN MOBIL

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats