DIN SKO SATSAR PÅ STILSÄKRA BLOGGERSKOR | Taggar

Taggar

Annons

DIN SKO SATSAR PÅ STILSÄKRA BLOGGERSKOR

Angelica_Blick_515x340

DinSko satsar stort på sitt skinnsortiment och inleder ett samarbete med tre av Sveriges mest stilsäkra och populära bloggerskor och stylister. Angelica Blick Caroline Blomst, och Carolina Engman har alla valt ut sina favoriter från DinSkos skinnkollektion XIT . Samarbetena går under namnet Styled by… och presenteras i butik och i sociala medier under våren.

Kvalitet och trendig design för en överkomlig prislapp brukar vara en ganska svårlöst ekvation. Med vårens blogg- och stylistsamarbete visar DinSko att kvalité och trendig design inte enbart behöver vara kopplat till dyra märken. Den prisbelönta bloggerskan och stylisten Angelica Blick presenterar sina val under de första veckorna i april.

– Samarbetet med DinSko känns verkligen hur roligt som helst! DinSko står för sköna, snygga och hållbara skor till ett bra pris, det finns verkligen en sko för alla där enligt mig. Att tacka ja till samarbetet var en självklarhet, säger Angelica Blick.

 

Skotips och trendspaningar på webben

Under våren kommer samarbetet att vara synligt på stylisternas bloggar men också i DinSkos egna kanaler. Stylisterna kommer att gästblogga på DinSkos egen sko-blogg, där vi bland annat kommer kunna ta del av trendspaningar, streetstyle-bilder och skotips. 

Bild tagen från Angelicablick.se

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats