Det Känns Ännu Sämre Nu | Taggar

Taggar

Annons

Det Känns Ännu Sämre Nu

Förut idag vid 5 så kom Anton hem till mig, så umgicks jag med honom! När han åkt igen så hängde jag med upp till Skogssjön och knäppte lite kort.

allt

allt1

allt2

allt3

allt4

allt5

allt6

Efter Skogssjön så kom Alicia till mig. Va hos mig en stund och pratade och så. Sedan drog vi oss upp till donken och hon åt och så satt vi och pratade mer.

allt7

allt8

allt9

allt10

När vi skulle åka hem, så hann vi köra kanske några hundra meter innan moppen börjar låta konstigt. Sen börjar farten hacka sig och jag kör in till kanten och tänkte att det inte va något speciellt. Ska starta den igen och det går, men de förbannade hjulen går inte få framåt! Hur mycket vi än försökte, tror det va någon sladd som gick sönder eller något. Så vi får GÅ hem och rulla moppen HELA vägen hem till mig. Och tro mig, det är igenom hela Mjölby man måste gå. Vi njöt i dom två nerförsbackarna kan jag lova. Så sjukt jävla tungt! Kom hem mycket senare än förväntat så nu har jag ingen moppe heller för tillfället. FML

allt11

allt12

Så min moppe är trasig, och tappade extrahjälmen på vägen så hela visiret lossna på den också. Och utan att vi andvänt nycklarna ens var hela moppenyckeln JÄTTEböjd. Sen har jag varit skittjurig. Kul att allt jag är och har faller sönder! Fuck lifeeeeeee

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats