Dagsformen | Taggar

Taggar

Annons

Dagsformen

Tänkte de va länge sen.. Och ärligt talat har jag inte varit den bästa på senaste med min egen träning. Då de varit väldigt mkt fokus på andras träning, början på en diet och jobb allmänt. Men jag kämpar på och jag ger mig inte för de. Nu ska jag försöka komma igång ordentligt med både min egen träning och blogg..
Så nu kör vi! 😀

Och de hade varit kul ifall ni kom med önskemål om vad ni känner för att läsa mer här på bloggen? Eller frågor kanske?!
var inte blyga.. finns inga dåliga frågor, bara dåliga svar!

Och för er som är sugna på massage för en billigare peng så kontakta mig så bokar vi tid! Eller så hittar ni mig uppe på Gofitness i Laröd/Hittarp! 🙂

Stor kram på er!

Malin

20120710-131716.jpg

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats