Allt och lite till! | Taggar

Taggar

Annons

Allt och lite till!

Mindre text, mer bilder får bli riktlijen för inlägget idag. 

försöker just nu jump-starta gamla bettan genom en av de största kopparna kaffe i världhistorien (har äntligen hittat riktigt, färskmalet kaffe så den lyxen ger jag mig själv). 

Är just nu totalt färdig i kroppen och mitt högerben sjunger på sista versen för den här resan. min ljumske är ingen sena längre, den är ett paket med knutar. Muskeln på insida lår är spänd som satan.. sen går vi ner till knät som “dras åt” lite då och då. Smalbenet är illa sen jag träffade fel på min kamrat så det smärtar duktigt i en “ring” runt om vid frånskjut samtidigt som någonting med tårna genererar smärta mer längs med smalbenets utsida. 😛 

Visst är det underbart att känna att man lever! haha! 😀 Är fortfarande hur nöjd som helst över att ha gjort den här resan och imorgon är det sista dyken innan PADI Open Water är färdigt. Så oavsett att jag är trasig så håller jag humöret uppe och är snudd på euforisk så länge jag inte försöker träna och hålls tillbaka.

Det får bli lite mer beach-bygge på gymmet här istället, länge sedan jag besökte ett gym och lyfte skrot. (5 mån) Träningsverken idag i rygg och axlar är asfin men jag föredrar nog S & C och Thaiboxningen som träningsform fortfarande. Men all träning är bättre än ingen! 🙂 

Nu kom Andy tillbaka från morgonpromenaden och det börjar nog bli dags för ett besök hos PO’s (bild nedan) som vi hittade av en slump igår. FAN-FUCKING-TASTIC mat! bästa Massaman-curryn jag smakat på någonsin och en perfekt tillagad white-snapper blev min middag.

Kolla, en styrketräningsbild när man inte ser ut som ett fuckface :D. Mästerfotografen Andy! 

IMG_1295

efter en lunch och lite vila var det första träningen hos J.prapa (en av de mest meriterade Thaiboxarna genom tiderna) och har öppet dagligen på eftermiddagarna sedan klockan fyra 😉 

will-at-phi-phi-1021

Trevlig stämning och rolig träning men tyvärr kunde jag inte vara med hela vägen för att det gjorde för ont helt enkelt. Är iaf en erfarenhet rikare 🙂

0

PO’s fantastiska restaurant ser kanske inte så mycket ut för världen men jävlar vad mycket kärlek det är i maten!

IMG_3252

min glada krabat som fick offra livet för jag skulle bli mätt.. haha mums! 

IMG_3243

hade fiting igår. Passar på att skräddarsy några skjortor och en kostym 🙂 trevlig skräddare är det och när man ser en så sexig rumpa i ett par kostymbyxor så blir man ju bara glad 😉 

IMG_3255

vänta bara till ni får se slutresultatet.

Nu väntar mat och sol 😀

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats