coola kidsen | Taggar

Taggar

Annons

coola kidsen

Varje gång man går utanför dörren på våxnäs hittar man gäng som antingen sitter i lekparken vid dagis eller utanför Ica. Jag kan verkligen inte hitta någon bra anledning till att sitta på just de ställena, det är väl inte speciellt kul att hänga utanför Ica? Eller sitta på ställe där det springer massa småbarn och springer runt och skriker och hoppar för allt de är värda. Eller är det något jag missat, det kanske är superduperdunderkul?

Nej, jag skulle aldrig i livet kunna tro att det är kul, måste finnas mer intressanta saker att göra, skulle ärligt talat hellre sitta på en gräsmatta någonstans och softa med mina vänner. Känns mer avslappnat också, och trevligare om inte annat. Utanför Ica tex är de ju bara ivägen för folk som ska handla, eller vi som har hund som vi ska sätta utanför, inte lätt att lämna en hund när det står ett gäng med idioter och skriker och har sig så hunden blir orolig och inte vågar sitta själv i närheten av dem.

Nej, jag är väl inte nog cool för att fatta helt enkelt.

thagangi

randombild från google

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats