Converse höga | Taggar

Taggar

Annons

Converse höga

Idag kom mina älsklingar äntligen hem. Jag testade dom en stund när jag ändå skulle ut på stan med Ellen och dom kändes typ som vanliga converse fast högre så klart då. NO SHIT!? Hah nej men jag är riktigt nöjd med mina snyggfula skor. Dom är som sagt från Ebay, typ tredje gången jag säger det så nu nehöver ni inte fråga igen 😉 Mina var på gränsen till för små men går ändå att ha. Dom lär ju töjas ut sig lite men för er som funderar på att beställa ett par tipsar jag er om att ta en storlek för stor. Dock finns det ju olika sorter av dom så är ju kanske lite riskabelt att öka på storleken..? Puss och godnatt!

IMG_9669IMG_9666IMG_9664IMG_9658

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats