Bröst på "modersgymmet" | Taggar

Taggar

Annons

Bröst på “modersgymmet”

Påväg hem efter ett bröstpass på mitt “modersgym” (mitt allra första gymkort och träningsår var där). Fan va kul det var att komma tillbaka och köra i deras bänkar!! 😀 Det var liksom där allt började, mitt första gymkort och ångest över “för lätta vikter” och stora kläder över en “för otränad” kropp. Men idag är det så mycket mer än det där ytliga, fett på kroppen eller inte, tunga vikter eller inte. Det är en glädjefylld del av mitt liv som ger mig möjlighet att utvecklas på så många olika vis! 🙂 Träningsglädje <3

Det gick inte så jättebra, eller det gick bra, men känner mig lite klen. Bänk på 55 kg, ca 4-6 reps (4 set, resten 3). Lutande hantelpressar på 18 kg x 6-8 reps. Fliesmaskin på 28 kg x 10-15 reps. Lutande press uppåt (?) 20 kg x 8-10 reps.

20120710-105822.jpg

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats