Bra morgon! | Taggar

Taggar

Annons

Bra morgon!

 

CIMG0918

Förutom att jag tappade iphone laddaren så att den hamnade i ögat i morse och tappade lite av bananen på golvet så har jag haft en bra morgon ha ha. Jag fick ett mejl från ebay där de sa att jag skulle få tillbaka mina pengar för skorna jag blev blåst på. Sjukt sjukt bra att ebay har ett sådant skydd. Sedan tror jag även att jag möjligtvis kommer boka en resa idag, yey! Sjukt men sant! Nu ska jag försöka halta iväg till jobbet. Skavsåret gör sjukt ont och jag hoppas verkligen jag kommer kunna springa på löparbandet idag. I värsta fall får jag springa utan skor, även om det är sämst för rygg och knän. Ett skavsårsplåster sitter i alla fall på så jag hoppas det hjälper. Ha en bra dag!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats