Backintervaller | Taggar

Taggar

Annons

Backintervaller

Så körde jag första löpträningen på närmare två veckor (13 dagar för att vara exakt, körde sista passet innan dieten morgonen innan hemfärd på Rhodos… tänkte på det passet när jag snörde på mig skorna idag för att springa ut i hällregnet).

Idag blev det i alla fall backintervaller, då jag sprang Lidingö tjejlopp (1 mil utav tremilsbanan) förra året har jag ju ett hum om hur banan ser ut, och den är ju inte jätteflack direkt, så tänkte att det var dags att börja springa lite backar nu.

Jag värmde upp ca tre km bort till ett elljusspår (Röbo-spåret vid Uppsala högar om det är någon som har lite terrängkännedom) sedan sprang jag en kortrunda av spåret som är ca 350 m, lite mer kanske, och består av backe upp, backe ner, tillbaka till backe upp (50 m plan mark kanske). Där sprang jag upp och ner sex gånger och försökte trycka ordentligt uppför. Som sagt har jag inte tränat på nästan två veckor, så jag var snäll mot mig själv ändå, tänkte mig tio rundor först, men sjätte var tung nog. 

Totalt 10,12 km, 50.59 min.

image201206170001

 

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats