Vaniljdröm | Taggar

Taggar

Annons

Vaniljdröm

Vilken dag alltså.. Kom hem från sjukhuset vid ca 9.30, sov till och från till 12. Åt lunch, sen gick jag å kärleken en sväng på stan innan vi drog vidare till Valbo.. Men mitt shoppingsug var som bortblåst så vi åkte hemåt igen och sedan sov jag mellan 14.30 och 16.30. Är så sjukt trött fortfarande.. Tänkte köra bröst idag på Jernvallen – men det får bli en vilodag istället. Det är inte kul om man känner sig hängig och slut i kroppen.

Vandrade ner till Ica och köpte godsaker istället 😉 passar mig mycket bättre en dag som denna. Fyndade bland annat denna glassen:

20120709-180759.jpg
Sötad med Stevia, vilket är ett naturligt sötningsmedel som inte påverkar blodsockret 🙂 too good to be true nästan! Synd bara att jag upptäckte när jag kom hem att den inte är laktosfri… Kanske mår ännu sämre efter en portion 😛 men måste helt klart testa den…!

Köpte även lite jordgubbar, vattenmelon, grekisk yoghurt, digestivekex…ja, det är som bäddat för myskväll 😉

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats