Välj någon som älskar dig, som alltid väljer dig, Som skulle sälja sig och svälja gift för att få tillfredsställa dig. | Taggar

Taggar

Annons

Välj någon som älskar dig, som alltid väljer dig, Som skulle sälja sig och svälja gift för att få tillfredsställa dig.

Hejsan hoppsan igen!! saknat bloggandet ett tag måste jag säga!

wpid-2012-07-09-13.50.53.png

Först och främst vill jag be om förlåtelse till alla mina läsare för jag inte givit någon föklaring varför jag sluta blogga.. måste tyvärr säga den enda andledningen är väl för jag inte haft tid och ork.. men nu vill jag säga jag är tillbaka på banan igen för att växa, Växa och bli ännu större än var jag va innan i bloggvärlden. Det mest roliga är väl att folk en idag kommer fram till mig och säger, du bloggar va? den är så underbar och bra osv. riktigt kul att höra är det.

Så nu sitter jag ennu en gång här på jobbet och kände det är dags, dags att blogga igen, har varit borta från Collection of brands ett tag pga olika anledningar och när jag kom tillbaka så har en kille som hetar Gabriel dumpat av 4 st armband som han har skapat. Snacka om dem är feta. Ska dra ett riktigt grymt inlägg till dig. Märket heter Mahayana Jeweles och mer om dem senare för just nu måste jag ut och hjälpa kunderna, Känns riktigt skönt att vara tillbaka och hoppas jag kan åstakomma något i bloggvärlden igen! 

Hörs om ett tag kära och tack för er förståelse!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats