Våffelkalas i Skärv! | Taggar

Taggar

Annons

Våffelkalas i Skärv!

Ååh… har bestämt mej för att inte köpa någon dator förens jag slutat 3:an vilket är om ungefär ett år och att jag ska klara mej av att använda endast skoldatorn. (jag har en till dator men den har sett sina bästa dagar och fungerar nu knappt). Det enda problemet jag har med skoldatorn är att den inte har CD-läsare! Det stör mej något enormt! Vilket problem jag har… men de kommer nog sluta mej att jag skiter i att köpa en dator eftersom jag är så snål.. Haha. 

Igår så spenderade jag eftermiddagen i Skärv hos Edvin! Där blev de våffelkalas med Johanna, Mikaela, Stina jag och Edvin. Elvis var också med men han fick klara sig utan våfflor! Han fick även för första gången träffa ett får eller aah de var flera får! Han tyckte att de var farliga men efter en stund var de bästa kompisar! De blev iallafall en jättemysig eftermiddag och mina vänner är helt klart BÄST!

I lördags tvingade jag med Jimmy till Göteborg för lite shopping, men de blev inte mycket shoppat för de var fulständigt kaos i alla affärerna och jag klarar inte av att hitta något snyggt när allt är huller om buller! Men fick med mej ett par short och en tröja från Bik Bok iallafall! Måste ju spara mina pengar så att jag har råd att shoppa en massa i stockholm om en månad! 

600459_461284643890849_404444747_n (1)

541843_4123389933936_344270108_n

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats