Uppfräschad! | Taggar

Taggar

Annons

Uppfräschad!

Som rubriken lyder så har jag blivit uppfräschad idag! Äntligen unnat mig en färg och klippning av håret (första sen september) På tok för länge sedan, men har prioriterat annat med pengarna.. och istället löst “problemet” med att jämt och ständigt slå upp håret i en toffs på huvudet (och matchat med sportkläder, så har ingen liksom undrat..) 

Men nu ska jag försöka slänga lite med håret i vinden igen, nästan glömt bort känslan!

Före och efter, NÅGOT fräschare på bild nr 2! En rak kant där håret slutar och en och samma färg i håret. 

 

Annars så har jag varit på bibblan och lånat böcker till EN av mina sommarkurser.. Börjar nästan längta till den riktiga skolan drar igång igen, så man kan få koppla av lite! 😉

När jag endå var på bibblan passade jag på att låna lite roliga böcker också, som en bok om BODYBUILDING! Får bli “pausunderhållning” i sommarstudierna. 

 

Annars så har jag pluggat hela eftermiddagen och gått en Powerwalk på 70 minuter. Tyvärr missade jag solen.. Kommer helt klart vara vitast i stan vid sommarens slut.. Tanken var dessutom att jag skulle gå en powerwalk imorse inna frukosten för att försöka kicka igång fettförbränningen lite extra (vill göra nått åt min tråkiga platå..) Men jag försov mig och fick skynda mig till frizzan istället. Men är en ny dag imorgon. Och Powerwalkat har jag ju gjort endå! Snart dags att börja tagga till inför gymmet dessutom! YEEEAH, HERE WE GO!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats