tiered | Taggar

Taggar

Annons

tiered

Då var veckans första dag över. Är riktigt trött, och detta trotts att jag lyckades “försova” mig i morse och vaknade klockan 10 istället för 8! Varför? Glömt sätta på ljudet på iphonen ..

Dagens träningspass blev hemma i Ale, då jag idag åkte tillbaka hem till pappa. Blev ett rygg och bröst pass och det kunde verkligen ha gått bättre! Var galet trött, men lyckades ändå fylla upp 90 minuter utav:
 

Chins med hjälpvikt

Bänk i Smithmaskin

Benlyft

Sittande Rodd

Latsdrag

Stående Rodd

lite magövningar i TRX.

Middagen blev inte roligare än en räk och mussel sallad från pizzerian och helt plötsligt var klockan 10 i 7. Vart tog dagen vägen? Känner i alla fall att jag är riktigt riktigt trött just nu, vilket kanske märks i hur jag skriver?

Imon så bär det av till Grebbestad för 2 nätter på hotell och minisemester med familjen. En sak är säker, ska få massage, sedan får vi se vad som händer. Lite träning ska jag allt få in också!

Är som sagt galet seg, hjärnan fungerar inte riktigt på mig och ska försöka sova tidigt idag.

 

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats