The Amazing Spiderman | Taggar

Taggar

Annons

The Amazing Spiderman

Idag har Ollie och jag hängt litta och bland annat kollat på the amazing spiderman på bio! En riktigt bra och spännade film tycker jag! 🙂

Under nästan hela filmen satt Oliva o jag och viskskrek ( hahah, ett nytt ord.. viskskrek. Asså skrek tyst.) Typ: NEEEEJ, GÖR DET INTE! eller ÅÅÅÅHHH, ÄR DU DUM ELLER!. Man ville bara hoppa in i filmen och… ååhh, jag vet inte! Men.. det är ju det som gör filmen så himla bra! 🙂 Visste ni att Logan Lerman provspelade för rollen som spindel mannen men inte fick den, lite synd tycker jag, han skulle varit så snygg som spindel mannen! 🙂 // Emelie!lite blandat stuff 010lite blandat stuff 011                              Stilig bild på mig där… verkligen! 😉lite blandat stuff 013

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats