Svar på tal! | Taggar

Taggar

Annons

Svar på tal!

svavrrrr

 

 

Hur gör man när man ska försöka samarbeta med olika företag, alltså vad ska man skriva/säga?, har länge funderat på det :)

 

Svar: Du kollar runt på nätet efter ett företag som säljer fina saker och om där finns något du skulle vilja tävla ut! Sedan kontaktar du dem via mail och skriver om dig själv, din blogg och hur många besökare du har osv. Det är bara till att maila runt till massa olika företag och ibland nappar dem och du kanske får ha en tävling i just din blogg där du får lotta ut något fint! dock brukar dem kräva att du ska lägga in deras * banner * i reklam på sidan utav din blogg.. men ge inte upp! försök att maila runt och tillslut kommer någon att nappa! hoppas du fick svar på din fråga <3

 

t.ex såhär:
Hej! Mitt namn är Melliie, driver bloggen melliie.myshowroom.se. Jag tänkte höra om ni är intresserade utav ett litet samarbete där jag får ha en tävling och lotta ut ( någonting,tex om du hittat ett par snygga solbrillor ). Har såhär många besökare ( skriv hur många besökare du har. Dem brukar vilja att du skickar en bild med din statisk ). Hör gärna av er till mig om ni är sugna på ett lite mindre samarbete MVH Melliie

 

PS: brukar skriva bättre när jag mailar till företag.. detta var bara ett exempel!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats