Sundbyholm | Taggar

Taggar

Annons

Sundbyholm

Idag har jag varit en sväng ut till sundbyholm, där är himla mysigt att ta en fika i gästhamnen 🙂

 

 

image

 

image

 

 

image

 

image

Nu ligger jag på min plats på mattan eftersom det varken finns något att sitta eller ligga på här i lägenheten, jag är i full fart med tvätten som vi samlat på oss i två månader, nej jag skämtar inte, vi undviker att tvätta tills vi verkligen krisar i kläd och underklädesväg, det är en fruktansvärd ovana vi har men vi ska bättra oss när vi väl flyttar till turkiet och har egen tvättmaskin, antagligen också eftersom vi inte alls kommer ha lika mycket kläder som vi har nu och behovet att tvätta kommer vara större, haha.

Jag är även bjuden till Janines nya hem på middag idag, hennes syster skulle laga mat, hur söta är dom då? 😀

/Johanna

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats