Slarvmajja | Taggar

Taggar

Annons

Slarvmajja

Förra veckan var jag en liten slarvmajja med mat och socker!! + att nu har jag ju semester! Men jag ska verkligen försöka att hålla det på en bra nivå! Jag klarade ju att inte gå upp över midsommar, så om jag bara kan hålla mig kvar utan att gå upp något nu under semestern så kommer jag att vara nöjd.

Så här ser sommar-formen ut idag, inte illa alls!

IMAG2731

Jag har bestämt att försöka äta mat som jag gör annars, med bara kolisar till frukost. Men sen kan det få bli en glass ibland, eller någon efterrätt någon gång när man är borta. Så får jag göra mitt bästa med promenader och passa på att träna när tillfälle ges! Bara för att man har semester behöver man inte släppa på allt!!

Detta enkla mellanmål funkar fint när man blir sugen. Jag blandar bara i vaniljsocker i kesella och häller på varma hallon. Muuums!

IMAG2743

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats