Redline Soundsystem 25/6 2012 | Taggar

Taggar

Annons

Redline Soundsystem 25/6 2012

Nu kommer inlägget jag har lovat så länge. Min synvinkel av Redline Soundsystem.

När vi klev in på Grönan blev jag sjukt hypad direkt. Så fort jag satte min fot vid scenen och började kolla runt mig så blev jag förvånad. Hypade människor överallt, precis som jag själv. Alla pratade, skrattade, dansade, ja.. you name it! Alla var förväntansfulla, och när klockan äntligen slog 8, så blev det knäpptyst.

Bakom skynket kunde jag se dem, Jacco Aki & Dani M skymtade där bakom. I nästa sekund blir det mörkt, och när lamporna lyser igen så står Salazar vid mixerbordet, och festen kunde börja. Det igenkända ljudet av oldschool hiphop dunkade från högtalarna. Publiken skriker, dansar och sjunger. Men musiken blev snabbt överröstad när Carlito och Moms dundrade ut på scenen. Mitt land, Vem E Terrorist?, spelade ingen roll vilken låt. Alla kunde dem, och alla sjöng med. Då & då såg man mobiler sticka upp och blixtarna virvlade.

Jag själv blev inte hypad på riktigt förrän STOR sprang ut på scenen, och då menar jag det. Han kom springande och jag hörde tonerna av Shoo. Jag skrek nästan lungorna ur mig och sjöng med, dansade och viftade med händerna. Jag som väntat på den här dagen så länge, stod äntligen här. Bara några meter fram, stod alla jag taggat för att se. Fyfan, vilken lycka.

Musiken fortsatte pumpa, vi fortsatte sjunga med. Och som ur ingenstans ser jag Ison & Fille, tappade andan. Helt sjukt hur många artister, och hälften av dem var inte inplanerade. Jag hade absolut inte väntat mig Ison & Fille. Det var så många hypade människor, så mycket värme och så mycket rörelse överallt. Men ändå så stormtrivdes jag. Underbart.

Så kom det bästa på hela kvällen. “Fingrarna i luften”, Upp med fingrarna i luften brushan, forma ett L. Alla, och då menar jag ALLA, sträckte upp ett L i luften. Så kom dom. Jacco, Aki, Dajanko & Dani M. Jag trodde jag skulle svimma. Fyfan vad de är bra asså! Åh, orkar inte!

Det är fett svårt att beskriva känslan, så jag har gjort ett bildspel istället som jag slänger upp här. Huvudsaken e ju liksom att jag minns det resten av mitt liv. Det kommer jag garanterat göra också! Älska livet!

[videofyme id=”567754″ width=”500″ height=”320″]

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats