Quick Trip 8/7- 12 | Taggar

Taggar

Annons

Quick Trip 8/7- 12

Igår var det hopplektion för Josse som stod på schemat.
När jag red fram så kändes han väldigt “flaxig” och ofokuserad och det irriterade mig ganska mkt. Men men, när Josse kom började vi hoppa ett litet kryss, detta var dock inte gjort helt utan övertalning, men över kom vi iaf. När vi hoppat det några gånger testade vi att hoppa kombination, det var liksom det vi skulle öva på. Det gick sådär, han slingrade sig och gick på sidan men eftersom det var så lågt var det inga problem att bara trycka över honom. Efter några varv bjöd han superfint på krysset så då la vi till oxern till banan och sedan även ett räcke som han hoppade kanonfint!
Vi höjde nästan ingenting, höll oss på typ 50- 60, körde lite safe liksom 🙂 Men oxern hoppade han så fint och den stod ensam på en raksträcka så den fick sluta på 80. Han hoppade kanon fint och fixade kombinationen helgrymt i slutet! Så duktig ❤

Blä, det suger att rida bra pass innan man reser iväg för då kmr man bara sakna det…. 🙁

20120708-200018.jpg

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats