Partyhelg | Taggar

Taggar

Annons

Partyhelg

En ny vecka och 6 veckor kvar på jobbet. Förra veckan var det som vanligt jobb och stall som gällde.
I fredags hann jag med stranden en sväng med Emma. Fick lite färg men den kommer nog försvinna ganska snabbt om vädret ska fortsätta såhär. Senare mot kvällen kom kusinvitamin från Gävle. Vi köpte med oss sushi hem till Emma, hur gott som helst! Lite filmkik hann vi också med:)
I lördags gick jag och kusin på stan en sväng, hann med en fika också. Mot kvällen fixade vi till oss och fick skjuts till Emma där vi hade en liten tjejkväll innan vi gick ut. Det var en grymt rolig kväll även om man inte var på topp igår men det var det värt;)

Bild från stranden:

20120709-114419.jpg

Bild på lördagens utgångsoutfit:

20120709-114509.jpg

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats