På plats | Taggar

Taggar

Annons

På plats

Nu har vi precis kommit hem och hela dagen har gått över förväntan. Att lasta hästarna gick på ca 2 minuter, när Diva nästan var inne klev X rakt på helt själv, hon var lite orolig i början men sen blev det lugnt, älska övervakningskamera.
När vi kom fram lastade vi ur och släppte dem i hagen en stund innan vi tog in och tömkörde Diva, hon skötte sig lika bra som vanligt trots att hon är på nytt ställe. Sen tog vi ut X och satte på henne en sele och tog en liten promenad hon var också jätte duktig, hon är tömkörd tidigare men inte av oss.
Så det var en perfekt dag trots att vädret inte var så kul, det regnade hela tiden vi var ute med hästarna för att sluta så fort vi kom in.

Nu är tjejerna på plats och på onsdag åker vi dit igen och planen är då att sätta för iaf Diva.

20120709-205041.jpg

Trötta tjejer från förra veckan.

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats