några timmar senare. | Taggar

Taggar

Annons

några timmar senare.

Några timmar senare så var man i Stockholm, smådalarö. Vi kom fram klockan sex med tåget i morse på stationen stog en taxi och väntade på oss som körde oss ut hit. Tog en snabb dusch och sen gick vi ut och spelade in banan. Den här Nordea tävlingen är ju lite speciell eftersom banan bra har nio hål och för att man inte spelar slag utan som en poäng bogey. Man får 0 poäng för par, +2 för birdie, +5 för eagle, -1 för bogey och -3 för dubbelbogey eller mer. Den som har mest poäng vinner. Sen är det som vanlig en cut efter två dagar där bara ett antal går vidare. Kommer bli riktigt kul att få spela den här tävlingen, något annat än det vanliga. Trodde aldrig att jag skull få komma in till den här, den är väldigt populär och det är bara 66 som kommer in så är väldigt nöjd att jag gjorde det!:)

Igår var jag, mamma, pappa och hunden ute och tittade på min bror som spelade hela dagen, han spelade scandia cup kval, en tävling som jag själv spelade när jag var liten men är för stor för nu. Var spännande at gå bredvid och titta på andra som spelar, brukar altid vara folk somår bredvid mig så brukar som aldrig göra det själv, så det var kul att för göra 🙂

Vi har precis ätit en luch här på hotellet, vi bor föresten jätte fint alldeles bredvid banan, så mysigt här i skärgården. Så nu ska vi nog lägga oss och vila/sova en stund för att ta ikapp all missad sömn sen inatt, man sover ju inte sådär jätte bra på tåg..

DSC04096DSC04080DSC04098

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats