min älskade vän. | Taggar

Taggar

Annons

min älskade vän.

Vet nu hur jobbigt det är att vara utan sin bästavän som just nu befinner sig i England? Om ni inte vet så ska jag säga er att det är hur jobbigt som helst, tänk att inte kunna prata med henne på flera dagar, träffa henne när man vill. Jag kan börja gråta, har gråtit flera gånger för att jag behöver henne här i Sverige nära mig. Jag behöver henne för att hon fyller glädje i mitt liv. Hon och jag har gått igenom något jag inte gjort med någon annan, vi har gått igenom eld och vatten, hårda och lösa vindar. Det har varit hårda dagar och lätta dagar. Vi var som sagt ifrån varandra i ungefär ett år, då vi båda trodde att vi aldrig mer skulle hitta tillbaka till varandra, men det gjorde oss så mycket starkare. Vi har alltid funnits där för varandra, tagit emot varandras skit och alltid hjälpt varandra. Hon är som min syster, en viktig del i livet som jag inte kan vara utan. Vi kan tjafsa och fortfarande rycka ihop för saker men jag vet nu att vad som än händer kommer jag stå vid hennes sida, aldrig lämna henne för utan henne är jag inte jag för det är tack vare henne jag har fått andra synvinklar på livet, saker och ting. Hon är en stor del av mitt liv, och har en stor plats i mitt hjärta som ingen, absolut ingen annan kan fylla upp. Jag älskar dig så jävla mycket, går inte att förklara, helt omöjligt men du vet att jag alltid kommer älska dig och att jag alltid har, i 11 år nu. Föralltid!<3
dsc_0137_151829578_153540318

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats