Middag | Taggar

Taggar

Annons

Middag

Sitter nu i sängen å chillar, maten va helt okejj. En massa feta lök å tomatbitar så åt inte så mycket utan medt bara pastan. Haha e så sjuukt petig ibland när det gäller mat men va inte hungrig eller nått ändå så. Äre bara jag som nu har tappat aptiten under sommarn? Nu dom senaste 2-3 veckorna har jag typ inte ätit nått … Men det kanske är bra, kanske blir lite smalare då för eb gångsskull.

Imorrin blire bad och sol, myyyys 😀 känns så sjukt bra, vet inte om jag sagtdet men har vart ute i solen i kanske 3-4 timmar idag ich har redan fått lite färg, känns bra. 😉 men ska sova nu snart eftersom att man ska upp om 9 timmar då för att inte slösa bort dan. Så hörs, puss !

20120709-233554.jpg

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats