Massagen ifrån helvetet | Taggar

Taggar

Annons

Massagen ifrån helvetet

Det är måndag idag och hela familjen är hemma i Sverige. Då är det såklart obligatoriskt med familjemiddag. Grillat är godast. Morbror F och Sefton är också med, “som vanligt”. Det skulle kännas jättekonstigt om inte de var med när vi samlades för att äta tillsammans.

Det är dock inte alltid så trevligt när vi ses. Min bror har gått ifrån person till person för att massera ut knutar. Jag hoppades och trodde att jag skulle slippa bli halvt mördad, men icke. När han kom till mig, bara han la handen på min axel så skrek jag. Det var bara början. Det var ju rena rama misshandeln. Så ont det gjorde. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Nu efteråt är jag mer än tacksam, jäklar så gött det känns nu. Armarna är helt lealösa. Ibland är han allt bra att ha min stora nallebjörn till bror. ♥

Denna supertrötta tjejen (som påsarna under ögonen skvallrar om) somnade i en stol ute på altanen innan grabbarna kom hit. Nu är jag både pigg och smärtfri. Perfekt!!
malin

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats