Kaffe mitt i natten..? | Taggar

Taggar

Annons

Kaffe mitt i natten..?

20120709-103846.jpg

20120709-103900.jpg
Godmorgon finaste!:D ligger i sängen och är nyvaken och huuur trött som helst.. Fick för mig att gå ner och göra en kaffe latte vid halv två tidenungefär, och så åt jag jordgubbar hihi, blev sjukt pigg och somnade inte förren kl fyra, hade ju börjat bli ljust så då va de inte världs lätt att somna heller haha!;) jag behöver minst åtta timmar sömn har jag kommit fram till.. Och det fick jag ju inte haha;D
Nu ska jag försöka komma upp från min säng och gå ner och äta frukost, fixa lite på mitt rum och sen hoppa in i duschen och börja fixa mig, så kommer det gäster senare som ska sova här, kul kul:D hörs lite senare puss

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats