Joey | Taggar

Taggar

Annons

Joey

Har ridit ett fullblod har i LA den senaste veckan. Red igar en dressyrlektion for en jatteduktig tranare fran Albaquerque, fick massa tips!

Den har hasten hjalper jag till med och rider da agaren blivit radd for Joey. Perfekt att ta over 😉 Hon har inte vagat rida han pa ett halvar, men trots det och att han har testat mig lite med att stalla sig pa bakbenen sa ar han jattefin! Ahh om han bara skulle kunna fa lite mer kondition sa skulle han vara saa fin. 

Idag ska jag skutta lite pa honom, inte alls mycket da han inte har sa mkt muskler och ar i kondition men bara lite da han ALSKAR det och han ar sa bra pa det.

Dock en rolig sak som hande forsta gangen jag skulle rida markarbete pa honom, haha. Skulle trava over 6 bommar, han har nog inte gjort det pa superlange och var sa taggad sa han travade over 1 bom och sen hoppade over resten! Haha var inte beredd pa det. Men satt ju kvar. 

BeFunky_VintageColors_1

P1050429

1

 

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats