JAG SKA GÅ PÅ JUSTIN BIEBER! | Taggar

Taggar

Annons

JAG SKA GÅ PÅ JUSTIN BIEBER!

JAG DÖR AV LYCKA! Den 22 april 2013 ska jag gå på justin bieber konsären här i sverige, i globen. Vi har fixat biljetter till mig och min lillasyster. och får förmodligen 2 till biljetter så therese kan följa med mig och johanna eller kusin alva stina. Jag är så sjukt taggad, längtar verkligen supermycket! 😀 

Det är 9 månader kvar tills han kommer, visst.. det är ett bra tag dit? Men jag är fortfarande superglad över att jag ska dit. Och det som är ännu bättre just nu är att vi kanske direkt efter justin biber konsären åker till turkiet i två veckor. Jag mamma, pappa, stina & hjalmar. Hur bäst skulle inte det vara då? Jag ligger ärligt och längtar tills dess, tänk.. hela 9 månader kvar! 

Jag skiter i om det är 9månader kvar, jag har haft denna önskan på min lista hur länge som helst och den har äntligen kommit i öppfyllese. JAG SKA FÅ SE JUSTIN BIBER! 😀 😀 😀 😀 
döör

JAG HAR BILJETTER, GUD.. DÖR! 😀 😀 😀 😀 

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats