Jag Gav Upp För Längesen | Taggar

Taggar

Annons

Jag Gav Upp För Längesen

Dag 5  ♥ Vad är kärlek

tumblr_m24osm1ef91rru2rko1_500

tumblr_m65sfcQCra1qg9kfqo1_500

Ja vad ska man säga? Jag vet inte riktigt eftersom att jag aldrig varit med om äkta kärlek. Jag har aldrig haft något seriöst förhållande och jag faller alltid för killar som är fel för mig. Men jag tycker att kärlek är när man älskar någon av hela sitt hjärta. Att kunna hålla ihop och vara trogen vad som än händer. Alltid finnas för varandra och en som man kan växa sig äldre med! När man blir kallad vacker istället för “het” eller “snygg”. Och när man är som värst så kan den andra hantera det och fortfarande tycka att man är underbar som man är. Men vad vet jag?

tumblr_lu71bnXF1y1qbq5djo1_400_large

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats