I MISS YOU LIKE CRAZY, RHODES | Taggar

Taggar

Annons

I MISS YOU LIKE CRAZY, RHODES

INSTAGRAM

Jag saknar Rhodos för varje dag som går. När man är på resa så ser man inte hur otroligt bra man har det. Man kan vara så avslappnad, man har all tid i världen och stressen tonar ner. Solen skiner mot dig och din hy blir några nyanser mörkare. Varenda dag innebär avslappnande. Man umgås med fina människor, äter middag ute på kvällskvistarna och finner massa fina restauranger.

Jag är trött på Finnelandet nu och vill åka vartsomhelstbaradetärutanförfinlandsgränser. En Ålands/Stockholms resa är planerad iallafall före höstens bravader. Bra att man har något att se fram emot. Jag hade däremot också hoppats på en weekend i antingen London eller Paris, men det får troligtvis bli en annan gång.

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats