Frukost på Lampan | Taggar

Taggar

Annons

Frukost på Lampan

image

Idag hade jag en frukost-date klockan 10 på The Lamp Hotel. Solen lyste med sin frånvaro och jag hade tittat på vädret och regnet skulle komma efter lunch. Så jag hoppade upp på cykeln och kommer halvvägs ner till stan så öppnar sig himlen och det börjar regna, ORDENTLIGT. Jag kom fram som en blöt katt. Hela jag var blöt.

image

Jag torkade till ganska fort under frukosten. Men jag skulle ju hem oxå och då öste det ner. Men jag hade ju inte så många alternativ, det var bara att bita i det sura äpplet och hoppa upp på min blöta sadel och trampa hemåt. Av nån konstig anledning så satt jag och log på cykeln, för det är svensk sommar..samma härliga väder varje år..jaja lite ironisk är jag kanske.

image

Tyvärr så glömde jag ta några bilder på den fantastiska frukosten. Hur jag nu kunde glömma det?? Förmodligen var jag så sugen o hungrig så jag hade bara full fokus på att få mumsa.

image

Dagens Kvällsmat efter pw+jogg blev mina proteinpannkakor med jordgubbar/nektarin/hallon, sockerfri sylt, kesella och lättglass. Gott och mättande. Nu är det Nattis 🙂

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats