Förbannad, irriterand, varför?... | Taggar

Taggar

Annons

Förbannad, irriterand, varför?…

förbannad

Den som lägger ut sånna här bilder., patetiskt att utnyttja en sån här stackars pojke bara för att få några jääävla likes på facebook, det vet ni va? Sen är det ju klart som fan att jag kan visa respekt utan att gilla bilden. Behöver ingen jädra bekräftelse fört.

irriterande

Samma som med dom här irriterande “svergies snyggaste” osv. Ja so hon är fin? hon är snygg? Så trött på likes hunters. Blir så irriterad att se sånt här precis överallt!

idiot

Ni som inte ser står det Justin Bieber. Hur smart är det då? tänk om hon tröttnar på bieber en vacker dag? en tatuering sitter livet ut! Och strålning är dyrt och det blir bara dyra ärr kvar! Och hur har ni tänkt er när ni blir äldre? Snälla tänk er för, sånt här är bara idiotiskt!

 

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats