Even though it hurts I can help loving it! | Taggar

Taggar

Annons

Even though it hurts I can help loving it!

88413766943028841331933214101679_in_l

20120709-211621.jpg

Bilder: dinsko.se, skopunkten.se, netaporter.com

Jag älskar skor. Det gör jag verkligen. Har haft en ganska så skön måndag faktiskt. Dagen på jobbet gick ganska så fort och pilates passet var tufft men bra. Innan passet tittade jag i alla fall lite på skor. Blev lite förälskad i ett par pumps från din sko och gillade ett par ballerinaskor från skopunkten, de har dragkedja där bak. Men de som alltid finns i mitt hjärta är Isabel Marant skorna. Tror jag hittat några par som ser bra ut, till ett bra pris. Men måste se om jag får tillbaka pengar för de skorna jag blev blåst på först. Dock gör skor ont. Trevligt skavsår jag fått idag va? Så går det när man går barfota i nya oanvända skor. Dumma mig! Nu: necessary roughness, yey!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats