Ett inlägg som ingen behöver läsa men jag ville skriva ändå | Taggar

Taggar

Annons

Ett inlägg som ingen behöver läsa men jag ville skriva ändå

Hej jag kan hålla med om att jag är lite oseriös just nu. Men iallafall så har ju jag inte bloggat på länge. Så jag tänkte skriva lite nu. Idag har jag varit i Kil och kollat på ett boende där. Jag tyckte om det så nu är det bara för komunen att godkänna så flyttar jag. Iallafall så kommer jag att byta blogg när jag har flyttat så ni vet. Ehh jag hinner säkert blogga imorgon om jag kommer på något. Men på onsdag kommer jag inte kunna blogga något. För då åker jag upp till Östersund med morfar. Asså gissa när jag måste vara klar. HALV 6!!!!
Det är ju helt sjukt. Och om jag har gått upp så tidigt så kommer jag somna ganska tidigt tror jag. Ajah nu måste jag gå och lägga mig innan morfar kommer och ser att jag sitter vid datorn. Jag slutar inlägget med värsta posen. Godnatt och kram.

Bild 2012-07-09 kl. 22.50

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats