bitches i'm back | Taggar

Taggar

Annons

bitches i’m back

hallåå snyggisar, är tillbaka efter en liten kort bloggpaus. har varken haft tid eller ork till att blogga den senaste tiden, men nu är jag back on track med ny energi och blogglust haha 😉

kom hem för någon timme sen efter att ha sovit hos Sabina och Max i som bor i åhus. mysigt var det. igårkväll åkte vi iväg till någon camping och spelade minigolf, eller “tini-golf” som vi även kallar det 😉 det var mig en riktigt konstig bana vi spelade på, med igenmurade hål osv. och när vi frågade dem varför vissa hål var igenmurade med cement svarade dem “för att golfbollarna ändå bara åker ut” man bara jahaaaaa du menar såå -.-

äsh, strunt i det nu. när vi kom hem kollade vi på en film och sen somnade jag på en minut så trött jag var.

på väg hit är nu mari, niko, angelica, jacquline och nathalie för att hälsa på lite. och ikväll när dem ska hem hänger jag med och sover hos babbu (jacquline). myyyyyys!

men nu måste jag fixa till mig lite och städa undan på mitt rum, talk to you later!
det är något problem med att ladda upp bilder för tillfället så det får bli ett bildlöst inlägg som start haha 🙁

 

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats