Beställt kläder och ett tips! | Taggar

Taggar

Annons

Beställt kläder och ett tips!

Hej!

Lite dålig på att uppdatera men men. Nu har jag beställt lite kläder från Nelly.com. Det blev:

TopTop_2

Två söta lace-collar tops och…

Cocktaildress

En söt klänning

Igår blev det ett asgrymt rygg/biceps-pass på gymmet. Körde på i ungefär 40 minuter och avlsutade med lite cycklande. Härligt, härligt. Tänkte att jag måste bli lite bättre på att uppdatera visuellt från gymmet, dvs. med bider och annan media. Så, mitt mål blir nu att börja publicera några filmsnuttar från mina pass. T.ex. typiska övningar som jag gör för vissa muskelgrupper.

Vet inte om ni känner till www.bodybuilding.com men det är basically en hemsida för tränande. Inte enbart klassiska bodybuilders, som namnet kanske tyder på. Det finns massvis av läsvärda, lärorika och intressanta artiklar att läsa där och så finns det även en annan funktion: bodyspace. Syftet är enkelt: bli medlem, dela med dig av din träning i bilder, siffror etc., inspirera samt bli inspirerad av andra medlemmar på bodyspace. Jag är medlem där och tycker att det är väldigt kul! Man får mycket stöd, pepp, lär känna andra träningstokar och så får man ju väldigt mycket uppmärksamhet! Kolla in det vettja!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats