Äntligen har jag fått internet nu! | Taggar

Taggar

Annons

Äntligen har jag fått internet nu!

Yeeeeeey! Jag har nu fått internet på datorn! Aja, sitter just nu i mitt rum framför datorn. Och ska snart sova! Hur som helst, ska aldrig mer blogga från min mobil. Haha den suger. Och hallå? Tycker inte ni att tiden går för fort?! Lixom, det känns som om sommaren håller på att ta slut snart.. Ni får nöja er med den hära inlägget nu, så bloggar jag mera imorgon! 🙂 

 

Och här får ni några fin fina bilder från igår!!! Psst. ( Kanske inte så fina på mig…)

sdfjfiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinldfpgdlpgfdlg

 

Ouff, vet att bilderna är lite suddiga men aja vad ska jag göra lixom? Och haha! fråga inte mig varför jag håller i min klänning i ena handen som om jag vore en prinsessa… Asså jag bytte om kläder och så när jag var i Eskilstuna, för att jag blev skit svettig och helt död, så var tvungen att byta om! Och det var skit vaaarmt! 🙂

 

/ Tahmin

 

 

 

 

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats