7 days, 7 weeks | Taggar

Taggar

Annons

7 days, 7 weeks

God förmiddag, hoppas er helg varit till belåtenhet 🙂

Imorse klockan 04:30 vaknade jag med en enorm hungerkänsla. Ja ni läste rätt, vaknade. Hela 5h utan mat… Förstår mig inte på min kropp ibland. För närvarande äter jag i stort sett allt jag kommer över, men med vissa nej. Ändå säger spegelbilden “diet” på morgonen. Jag skakar på huvudet samtidigt som smilgroparna träder fram i ansiktet. Kanske var detta bara en bra dag? Ibland är det så, jag vet. Men när det sker flertalet gånger får mig att fundera. Samtidigt som jag gillar denna fit-på-morgon-känslan ogillar jag uppblås-känslan som är total vid slutet av dagen 🙂

Till följd av detta ska jag idag äta 2 pizzor. Nej verkligen inte. Förser hellre min kropp med bra bränsle och det verkar uppenbart fungera. Men “skräpmat” kan givetvis också trilla ner i min kista ibland. Dock inte alltför ofta av mycket enkla anledningar. Smak, mättnadskänsla och vetskapen att jag inte förbereder min kropp för morgondagen. MEN vi ökar väl helt enkelt matdosen en aning.

Startade dagen med en morgonpromenad och fick sällskap av min far. Snart dags för träning och framför mig har jag mitt nya träningsschema. Har i helgen knåpat ihop ett nytt träningsschema som sträcker sig 7 veckor. Blandar lågreps, högreps och diverse annan träning för att fortsätta utvecklas och inte stagnera i min träning. Variation är som ni vet bra och jag känner mig laddad inför denna period.

Nu kickar vi igång denna vecka med ett hårt träningspass. Sen ökar vi ju längre veckan går. Målet är att toucha botten av graven och sedan återuppstå inför varje träningspass 😉

Just det. Igår fick jag beskedet att jag klara examinationen till kostrådgivare. Så nu kan jag titulera mig som både Personlig Tränare och Kostrådgivare 🙂 En klapp på axeln.

… Så här såg gårdagens pre-workout mål ut… 😉

20120709-110450.jpgRabarberpaj, ett hav av vaniljsås och hallonsylt.

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats