WHEN YOU FIND OUT WHO YOU ARE, YOU WILL FIND OUT WHAT YOU NEED. | Taggar

Taggar

Annons

WHEN YOU FIND OUT WHO YOU ARE, YOU WILL FIND OUT WHAT YOU NEED.

GOD DAMN vilken värme vi haft idag alltså ! Så jävla NICE. Jag hoppas som fan att sommaren är här på riktigt nu. Jag jobbar bara fyra dagar till nu innan jag går på semester och jag skulle bli så jäävla glad om mina två veckor blir toppade med utmärkt väder !

Varit på Hembygdsparken i Ängelholm idag .. Där är så sjukt mysigt på sommaren. Där finns det mesta, en liten djurpark och lekpark för de allra minsta, fina gröningar att sitta eller bre ut filten på och bara chilla, restauranger och caféer .. Riktigt mysig park strax intill stan.
När jag stod i kön till mjukglassen, dök tre killar i åldern 15-17 år helt plötsligt upp bakom mig .. Artig som jag faktiskt är så ler jag när jag får ögonkontakt med någon .. Två utav killarna började genast att flirta och blinka till mig, och den ena vågade till och med säga Hej, haha ! Så jävla söta, lammkött 😉

Känner mig rätt sliten ikväll .. Att vistas nästan konstant i värmen tröttar ute en nästan helt och hållet, speciellt efter att också ha hunnit strypa en halv mil med mami ikväll .. Vaaaarmt men riktigt skönt var det ! Efter det blev det lite chill i kvällssolen ute på balkongen med. Fick sällskap av Michaela som kom inom lite också, trevligt as usual ! 😉

SÅ, nu tänkte jag hoppa in i duschen och svalka mig lite, det känns ganska välförtjänt, höhö ..

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats