Vilken överraskning! | Taggar

Taggar

Annons

Vilken överraskning!

Godmorgon bloggen!
Hoppas ni har sovit gott inatt! Själv har jag bara sovit i ca. 5 timmar, vilket är väldigt lite för mig!
Anyhow! Det väntade mig en rejäl överraskning på facebook när jag vaknade. Något som jag faktiskt aldrig trodde skulle hända! Haha
Visst, det låter helt otroligt och som att hela mitt liv kommer att förändras, men nej. Riktigt så fantastiskt var det tyvärr inte! Men det var kul, roligt! Det var en vänförfrågan från en person som jag inte sett på tre år ungefär! En person som jag aldrig trodde jag skulle få träffa igen! Trots att vi var vänner redan i förskolan!
Jag har flera gånger under åren försökt få tag på den här tjejen, bara för att snacka, se hur hon har det. Ungefär så. Ville veta att hon var vid liv liksom!

Så nu i morse så hade hon skickat en vänförfrågan och hon ser ut att ha klarat sig bra de här tre åren som vi inte har träffats. Och det är skönt att veta, för en gång i tiden var hon och jag bästa vänner.
Nu är vi mer som främlingar med minnen, vilket är synd. Men det är sådant man får ta antar jag!

Jaja, ska käka frukost och ta en dusch och så nu, men vi hörs sen!
Jag lägger inte ut någon bild på henne för jag tror inte hon hade velat det.
IMG_0140 (2)

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats