Tränings schema! | Taggar

Taggar

Annons

Tränings schema!

Jg gillar att träna o gymma men de har inte varit så mycket för har ju varit med i teatern Järnetsfångar så har liksom haft ungefär 2 dagars ledigt i veckan under vissa perioder :O de e liiiiite mycket när man har sommarlov men jaja 🙂 bra erfarenhet o jg fick hålla min första monolg 😀
Men anyway så vill ju jag få träna mera, jg gör armhävningar o sit ups ( som jg e lite beroende av vet inte vrf bara gillar de såå mkt, tycker nästan om att ha träningsverk i magen :D) jg brukade hålla på lite i gymmet på skolan men nu när den e stängd o järentsfångar e över för i år, så ska jg börja gå till friskis å svettis 🙂 ska ofc börja springa nu när regniga Juni e borta! ( fast börjar gilla regnet mer o mer 😀 )

jg brukar göra armhävningar, situps, utfallssteg, brygga ( gör jg för de e kul bara inte precis träning 😛 ) o planka samt lite annat oxå plus stretching 🙂 varje morgon o kväll ( inte innan jg lägger mig ofc ) men har följt den här rutinen väääldigt länge nu, men jg gör inte den när jg e med kompisar eller sover över hos någon 😛 känns lite konstigt å börja göra de all of a sudden 😛
Men! Jg har ju börjat träna parkour nu oxå :DDD de känns väääääldigt bra 😀 o de suuupppppppperrrrrr roligt asså!!! :DDDD I love it!! o d går ganska bra, har inte tränat på länge men har ju kört lite med Boyka ibland när man e i stan, 😀 Uppsala har inte många bra ställen för d :/ får väl åka någon annanstans o träna om d blir för dåligt xDD
aja ska fixa ett schema för allt de här nu, o hålla bättre koll på vad jg äter 😀 e ju inte tjock elr nått o e ju inte heller överviktig över huvudtaget! e väldigt smal och e stolt över min kropp! (speciellt min mage 😉 )
jg gillar helt enkelt bara att röra mycket på mig :DDDDD fast gör d helst med andra för annars blir d ensamt :/ jg e ju fortfarande fokuserad på att träna men att ha sällskap e aldrig fel! 😀
kramizzzzz så hörs vi 😀

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats